VR voor Events

Onze event medewerkers helpen u bij het inzetten van VR tijdens uw event, beurs of workshop. Grote en kleine groepen. Simpele en luxueuze devices.

Content & apparatuur

Een uitgebreid aanbod aan content en apparatuur. Wij kijken samen met u naar de perfecte invulling. Ervaring aansluitend op uw organisatie, event en doelgroep.

Support & personeel

Onze event personeel heeft ruime ervaring met virtual reality op events. Zij bieden professionele ondersteuning en zorgen voor een vlekkeloos verloop van het event.

Contact

Zet je VR Cardboard slim in

Een presentatie geven? Bezorg je publiek een onvergetelijke herinnering door gebruik te maken van VR.

Deel cardboards uit, volledig bedrukt in huisstijl van jouw bedrijf en voeg een QR-code toe die linkt naar je website. Laat je publiek de presentatie thuis opnieuw beleven en delen met kennissen!

VR op events

  1. VR Content
    Met een eigen 360? video of VR apps maak je indruk. Maar ook bestaande content kan je bedrijf mooi in de picture zetten.
  2. VR Hardware
    Op events kun je groter uitpakken dan met alleen cardboards. Voor het huren van een geavanceerdere VR bril, zoals een Gear VR, of HTC Vive, kunt u ook bij ons terecht. Met ons support team ben je voor een goede VR ervaring ook niet afhankelijk van de kunde van je bezoekers.
  3. VR Cardboards
    Tenslotte sluit een Carboard mooi aan bij een campagne met VR. Hiermee kan VR content thuis worden bekeken, die bijvoorbeeld kan worden gevonden met een QR code (zoals op de afbeelding rechts). Zo is een Cardboard een mooie, waardevolle giveaway.

Weten hoe je VR toepast voor jouw event? We kunnen alles eens rustig doornemen. Kom gerust langs voor een kop koffie en een praatje.

Maak een afspraak

Professionele begeleiding van de VR-experts

Event solutions VR Sync

Naast ervaren personeel en apparatuur hebben wij unieke oplossingen voor (grootschalige) events. Zo kunnen wij met onze VR Sync techniek honderden mensen tegelijk dezelfde experience laten beleven.

Meer informatie over VR Sync

VR Dining Games

Uitdagende maar laagdrempelige VR games waarbij samenwerken centraal staat en communicatie de sleutel tot succes is.

Nu te boeken voor uw bedrijf of te bezoeken bij een restaurant.

Contact

Gratis sample, offerte of meer informatie?

+31 30 71 16 158? |??zakelijk@cardboardowl.nl

Uil VR Solutions B.V.
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht, Netherlands
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Terms and conditions

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met u op.