Branded VR headsets

Hoogwaardige plastic VR headsets met bedrukking.
Beste kwaliteit, scherpe prijzen en snelle internationale levering.

Contact

Kwaliteit & comfort

Plastic headset met lange levensduur en hoog draagcomfort

Druk of stickers

Diverse bedrukkings- en bestickerings-mogelijkheden

 

Snelle, internationale levering?

Eigen supply chains en distributie maken snelle levering mogelijk

Volledig verzorgd

Ontwerp, verpakking en verzending. Volledig verzorgd tegen lage tarieven.

Barn Owl

De Barn Owl is de meest lichte VR bril in ons assortiment. Met een dichte voorzijde blijft de telefoon beschermd en biedt de bril prachtige bedrukkingsmogelijkheden. Een kijkhoek van 90 graden en en een driepunts hoofdband zorgen voor een goed beeld ?n lang draagcomfort.

 • Lichtgewicht
 • Grote kijkhoek
 • Driepunts hoofdband

Contact

Gray Owl

De Gray Owl is uniek vanwege de combinatie van ABS plastic & (gestikte) stof. Dit geeft de bril een premium look and feel. Het unieke uiterlijk wordt aangevuld met een manier om de pupilafstand te bepalen. Hierdoor heeft elke kijker een prettige kijkervaring. De bril kan zowel met als zonder voorzijde gebruikt worden waardoor de telefoon koel blijft.

 • Uniek uiterlijk met gestikte stof
 • Met of zonder voorkap te gebruiken
 • Grote kijkhoek van 110 graden

Contact

Snow Owl

Prachtig in al zijn eenvoud. De Snow Owl beschikt?over een ingenieus bevestigingssysteem voor de telefoon. Hierdoor zit de telefoon niet alleen stevig, hij blijft ook lekker koel. De grote kijkhoek van 110 graden geeft een optimaal beeld en de witte kleur biedt unieke bedrukkingsmogelijkheden.

 • Unieke witte kleur
 • Eenvoudig maar stevige bevestiging
 • Geen losse onderdelen

Contact

Elf Owl

Onze high end Owl; de Elf.? Deze bril beschikt over instelmogelijkheden voor zowel de afstand tussen de pupillen als de afstand tot de telefoon. Hierdoor is de ervaring nog beter. De unieke hoofdband zorgt voor ultiem draagcomfort; ook voor een langere periode.

Wat deze bril echt uniek maakt is de ingebouwde hoofdtelefoon. Plug de smartphone in en je hebt een echte all in one headset.

 • Ge?ntegreerde hoofdtelefoon
 • Hoofdband voor lang draagcomfort
 • Beste kijkervaring

Contact

Brandingsmogelijkheden

Al onze VR headsets kunnen in ??n of meerdere kleuren voorzien worden van branding.
Wij maken gebruik van hoogwaardige bedrukking en helpen graag bij het ontwerp.

Graveren

Voor een prachtige resultaat met lange levensduur is graveren de beste optie.

Sticker

Een sticker biedt een eenvoudige manier om een prachtig resultaat te krijgen.

Barn Owl

Gray Owl

Snow Owl

Elf Owl

 

Headset specifations

Weight
Material
Item Size
Lens
Lens Diameter
Field of view
Pupil Distance
Focus Distance
Phone Support
Color
Headphone
 

 

133g
ABS
105*110*165 mm
PMM Optical Resin Lens
42 mm
90 graden
60 mm
64 mm
4,7″ – 6,0″
Black
Download handleiding
 

 

238g
ABS
185*126*91 mm
PMM Optical Resin Lens
42 mm
60 – 100 graden
Adjustable-60-66 mm
Adjustable-40-49 mm
4,7″ – 6,0″
Black
Download handleiding
 

 

240g
ABS
167*135*96 mm
PMM Optical Resin Lens
42 mm
110 graden
Adjustable-58,5-70,5 mm
50 mm
4,7″ – 6,0″
White
Download handleiding
 

 

300g
ABS
190*130*100 mm
PMM Optical Resins Lens
42 mm
110 graden
Adjustable 58,5-70,5 mm
Adjustable -50 mm
4,7″ – 6,0″
Black
With headphone
Download handleiding

Levering

De headsets worden geleverd in een doos met gebruiksaanwijzing. Als u een blanco of headsets met sticker wilt is de levertijd ??n week. Wilt u uw logo ingegraveerd, dan is de levertijd 30 dagen.

Ontwerp en ondersteuning

Van bestandscontrole tot volledig ontwerp, onze ervaren ontwerpers helpen u graag.?Indien van toepassing kunnen we een 3D-weergave van uw ontwerp leveren.

Contact

Gratis sample, offerte of meer informatie?

+31 30 71 16 158? |??zakelijk@cardboardowl.nl

Uil VR Solutions B.V.
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht, Netherlands
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Terms and conditions

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 12 uur contact met u op.

Aanvullende informatie

Zoekt u VR-brillen om te laten bedrukken met logo? Wij leveren deze tot 7 werkdagen bij u aan de deur. We zijn ervragen met bulk bestellingen branded vr brillen. Niet alleen van karton, maar ook plastic vr-brillen met logo.

VR bril met logo

Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld de bedrukkingsopties of productspecificaties van bedrukte VR brillen? Die vindt u grotendeels op deze pagina, maar u kunt natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen – telefonisch of per mail. Ga naar de contactpagina. Wij reageren binnen 12 uur.

We zijn ervaren met bulk bestellingen branded VR brillen. Niet alleen van karton, maar ook plastic VR-brillen met logo.
Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld de bedrukkingsopties of productspecificaties van bedrukte VR brillen? Die vindt u grotendeels op deze pagina, maar u kunt natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen – telefonisch of per mail. Ga naar de contactpagina. Wij reageren binnen 12 uur.

VR bril bedrukt

Een VR bril bedrukt met reclame is goed in te zetten voor marketingdoeleinden. Cardboard Owl is ervaren met grote oplagen. Er zijn al veel applicaties uitgebracht waar gebruik wordt gemaakt van virtual reality. Je kan veel videos bekekijken, spelletjes spelen en veel leren: allemaal in virtual reality! En er komen dagelijks nieuwe spellen uit. Zeker bij het ontwikkelen van een eigen VR app, is een vr bril brukt met uw logo niet weg te denken.

Virtual Reality bril bedrukken

Virtual reality bril laten bedrukken met jouw logo of aangepast design? VR brillen zijn de gadget van dit moment. Onze 4 modellen hebben verschillende prijscategori?n. Op zoek naar een leuk geschenk voor personeel of relaties, dan is een VR bril met jouw bedrijfslogo een goed idee. Bij Cardboard Owl kun je snel virtual reality brillen bedrukken met logo! Ben je nieuwsgierig naar de modellen die wij voor jou kunnen bedrukken en naar de kosten? Neem dan gerust contact op, of kijk natuurlijk of deze pagina.

Virtual reality bril met logo

Ons advies is om uw website op de vr bril met logo te laten drukken, maar voor ieder doeleinde is natuurlijk een ander design denkbaar en zijn andere bijzonderheden van toepassing. Als groothandelaar VR brillen is Cardboard Owl verantwoordelijk voor het vervoer tot aan uw deur. Met de basis van onze ervaring bulkbestellingen vr cardboards hebben we genoeg ervaring om een goede afloop te garanderen.

De kosten van een grote bestelling bedrukte vr brillen met logo is afhankelijk van een aantal factoren. Leest u onderstaand rustig door om een keuze te maken. Mocht u een bestelling willen,? is voor ons informatie hierover handig.

 • Type bril
  Onze 4 modellen hebben verschillende specificaties, waar per VR bril een ander prijskaartje aan hangt. De te kiezen bedrukte VR bril wordt duurder als hij geavanceerder is (zoals de Elf Owl), en goedkoper bij simpelere modellen (bijvoorbeeld de Snow Owl).
 • Verzending
  De locatie is van belang, maar ook de gewenste snelheid van de verzending. Een spoedbestelling is uiteraard duurder.
 • Aantal
  Het aantal bedrukte VR brillen bepaalt een groot deel van de prijs. Wij hanteren staffelkortingen.
 • Type bedrukking
  Op de plastic brillen zijn verschillende type bedrukkingen mogelijk: in kleur, gegraveerd, met witte bedrukking, of in ??n enkele kleur. Dit betekent dat er andere, geavanceerdere machines aan te pas moeten komen, wat de prijs van de bulkbestelling vr brillen met logo kan drukken dan wel doen stijgen.

Wil je de exacte kosten van de voor jou gewenste bestelling weten? Het is voor ons dan handig bovenstaande punten te weten.

Geeft u dat alstublieft door in het contactformulier.

Contact