Er zijn talloze google cardboard apps, maar welke games kun je nou eigenlijk spelen. Veel mensen willen dit weten en vragen zich af wat de mogelijkheden zijn, daarom hebben we een top 10 lijst samengesteld. Deze lijst bevat de vetste en leukste google cardboard games die je kan spelen en die makkelijk te verkrijgen zijn op een Smartphone. ?

 1. In mind VR
  In deze game vlieg je met je kartonnen cardboard door de hersenen van een persoon. Tijdens deze vlugt zul je onderweg rode bloedcellen tegen komen die je moet uitschakelen door ernaar te kijken en de laad cirkel rond te krijgen. Door alle bloedcellen die rood zijn te verwijderen voorkom je psychische klachten bij de persoon waar je in de hersenen zit. Deze game geeft aan wat de mogelijkheden van een google cardboard zijn op het gebied van gaming en zorgt ervoor dat je fanatiek alle bloedcellen zal willen verwijderen. Deze game is gratis te verkrijgen
 2. Bombsquad VR
  Een VR arcade game, waarbij je met 8 spelers tegelijk tegen elkaar kunt spelen. Dit is een google Cardboard game, maar je zult er wel een controller bij nodig hebben. Het idee is dat je een aantal minigames speelt tegen elkaar. Je moet bijvoorbeeld de vlag veroveren en bommen ontwijken. Deze game is ook te spelen in niet VR, maar met VR zul je toch echt het beste resultaat krijgen. Win van je tegenstander en scoor de meeste punten met deze vette game. De prijs van deze game is $2,99
 3. Caaaaardboard!
  Zweef langs gebouwen en zorg dat je punten scoort met het doen van tricks. Door te kijken naar een bepaalde plek zul je die richting op zweven om punten te pakken en tricks uit te voeren. Dit is een mooie uitvoering van een Cardboard game. Je hebt hierbij verder geen controller nodig en je kan alles doen met een Cardboard. Dit is een cardboard game, waarbij je alles uit je google cardboard kunt halen. Een unieke game voor bijvoorbeeld een bedrukte Cardboard op een bijzondere en spectaculaire manier. Om deze game te spelen zul je hem moeten aanschaffen voor $1,99.
 4. Cyclops Duck hunt.
  Eenden uit de lucht schieten is een oude NES klassieker. Nu kun je het spel spelen in VR. Je ziet een landschap in Virtual reality, waarbij er eenden door de lucht vliegen. Je hoeft bij deze game geen controller te gebruiken en alleen te kijken. Focus met je ogen op de eend die je uit de lucht wil schieten en wacht tot het laad cirkeltje volledig rond is gegaan. Je zult de eend raken met een laser en uit de lucht schieten. Het spel gaat supersnel en zorg dat je zoveel eenden raakt. Deze game is gratis en dus zeker het proberen waard.
 5. In Cell VR
  Deze game is vergelijkbaar met In mind VR, maar speelt zich af in het menselijk lichaam. Je zal langs organen zweven, waarbij je giftige stoffen tegenkomt die je moet ontwijken. Sturen doe je door met je hoofd te bewegen. Glip langs gassen en cellen die rondzweven om ervoor te zorgen dat je blijft leven. Het is een combinatie van strategie en wetenschap om veilig een menselijke cell voor te bewegen. Blijf gefocust en zorg dat je niet vergiftigd wordt. Deze game is geheel gratis.
 6. Minos Starfighter VR
  Zweef door de ruimte in een ruimteschip en schiet je tegenstanders neer. Het Starwars gevoel is hier zeer aanwezig. Je bestuurd je ruimte schip door bepaalde richtingen op te kijken en wanneer je je tegenstander in vizier hebt zul je beginnen met schieten, door op de headset trigger te klikken. . Pas wel op dat je zelf niet geraakt wordt en waan je een weg tot het einde van het sterrenstelsel. Deze game is te koop voor ?1,39.
 7. BAMF VR
  Deze google Cardboard game beschikt over alle elementen. Teleporteer jezelf naar andere punten in de map, verzamel alle crystallen die zich in de game bevinden om punten te scoren, waan je een weg langs obstakels om niet van het leven af te vallen, los moeilijke puzzels op, ontdek nieuwe werelden en zorg dat je de Worldstone weer in elkaar zet. Deze gevarieerde game is nooit saai en biedt talloze mogelijkheden. Hij is helemaal gratis te verkrijgen.
 8. WAA! VR
  Spring de ruimte in als astronaut en voorkom dat je geraakt wordt door astero?den. Verzamel materialen en schiet de astero?den uit de lucht met kleine raketten. Zorg dat de aarde veilig is en dat je de ruimte vrij maakt van gevaarlijke voorwerpen. Waa! VR is meeslepend en je zult gefocust moeten zijn om het te spelen. De game is te verkrijgen voor ?1,99.
 9. Roller Coaster VR
  De rollercoaster is op het moment een van de meest gebruikte VR experience. Dit is over het algemeen een belevenis met positieve reacties. Misselijk worden in een rollercoaster, waarbij je 360 graden om je heen kunt kijken is voor iedereen leuk. Zeker met deze graphics is het de moeite waard. Je gaat van hoog naar laag en je hersens zullen denken dat je je in een echte rollercoaster begeeft, terwijl je omringt wordt door skykrapers.
 10. Proton Puls
  Proton Pulse maakt gebruik van headtracking waarbij je moet kijken om de game te kunnen spelen. Schiet de ballen terug die op je afgevuurd worden. Het lijkt op Pingpong, maar dan in VR. Door met je hoofd naar een bepaald punt te kijken zal het de bal zal tegen het vlak weer terugkaatsen, waarbij hij via de muur weer terugkomt. Zorg dat de bal niet verder komt dan het vlak en sla alle ballen weg. Deze game is te koop voor $1,99. (zie ook: Top 10 Cardboard apps)