Wat de mogelijkheden van een google cardboard zijn is voor de meeste mensen nog een vraag. Hoe kan ik VR het beste gebruiken en waar kan dat vinden. Met deze top 10 kun je uren overweg met VR. Laat je verrassen door alle apps en selecteer wat bij jou past. Met deze lijst kom je te weten wat een google cardboard jou te bieden heeft.

Jaunt VR
De eerste VR cinema app. Helemaal gratis en voor ios en android. In deze app kun je genieten van live muziek van ondermeer Paul Mccartney en Jack white, maar ook kun je een rondleiding krijgen door het Etihad stadium van manchester City. Alle videos die op Jaunt VR te vinden zijn kun je bekijken in 360 graden. Je blijft niet alleen stil staan maar de videos nemen je mee naar de beste en mooiste plekken.Voor elke categorie hebben ze wel een video beschikbaar. Een goede app om kennis te maken met VR.

Within VR
Bekijk de meest spectaculaire documentaires en aangrijpende verhalen met de Within app. Zoek in meerdere genres naar de video die jou leuk lijkt en bekijk hem in 360 graden. De documentaires geven je een nog duidelijker beeld met behulp van 360 graden video. Het voelt nu alsof je er zelf in zit. Deze app is alleen beschikbaar voor android en dus niet voor ios.

Chair in a room
Een Horror film kijken is al doodeng, maar bij deze app zit je er middenin. Met een kleine zaklamp kan je om je heen kijken en zie je eigenlijk bijna niets. Schrik vooral niet, want er komen genoeg verrassingen langs. De bedoeling is zoals cardboard bedrukken dat je met behulp van bepaalde puzzels je een weg baand door de kamer om te kunnen ontsnappen. Het wordt je niet makkelijk gemaakt en deze game is dan ook niet voor de bangerikken.

VR Crossy roads
Gaat het jou lukken om de autos en vrachtwagens te ontwijken om het record van jezelf en je vrienden te verbreken? In deze game kun je 360 graden bewegen. Door kleine sprongetjes te maken kun je de weg oversteken, terwijl er autos langs je rijden. Ontwijk ze om niet aangereden te worden. Het is een spel waarbij je zelf in de hand hebt welke richting je op wilt.

VR Cave
Altijd al eens willen zien wat er in grotten gebeurt, maar zelf niet in een grot durven? Met VR cave krijf je een rondleiding door een ondergrondse grot. Je ziet de meest mooie planten en paddestoelen en je kruipt door nauwe ruimtes. Pas wel op de je niet van het randje valt.. Dit is een game die je een ervaring geeft van dingen die je normaal niet zou durven, maar waar je met VR zonder gevaar voor eigen leven deel aan kan nemen.

Vanguard VR
In deze game bevindt je je in de ruimte. Je zal astero?de moeten ontwijken om te blijven leven. Het gave van deze game is dat je je handen niet nodig hebt. Alles kan met alleen een kartonnen VR bril. Je kijkt naar een punt en je ruimteschip zal zich die kant op begeven. Cardboard bedrukken?
Bij de demo kan je een level spelen. Om verder te kunnen moet je een klein bedrag betalen. De ontwikkelaars doen dit, zodat ze op basis van die bedragen de game kunnen uitbreiden. Het spel gaat razendsnel en is zeer verslavend.

Starwars
Maak kennis met the force in Star Wars VR. Na het succes van de nieuwste film The Force Awakens heeft Star wars een VR app gelanceerd. Beeft je in de woestijn op de planeet Jakku en vervul je taak als geheim agent. Dit is een aanrader voor iedere star wars fan. Door eenvoudig je google cardboard op te zetten kun je zien hoe het is om te bewegen in de wereld van Star Wars. vergrijkbaar in de google play store en app store.

Google streetview
Ga naar plekken over de hele wereld, zonder uberhaupt de deur uit te gaan. Google streetview maakt het mogelijk om naar elk land of stad te gaan met behulp van 360 graden fotos en videos. Je loopt door de straten van new york of ziet de piramides van egypte in 360 graden. Iedereen heeft de mogelijkheid om fotos en videos te plaatsen op google streetview, zodat de hele wereld mee kan kijken. Deze app is verkrijgbaar in de google play app en in de app store

Google arts & culture
DIt is een versie van google die de mogelijkheid biedt om een rondleiding te krijgen in 360 graden. Met de app krijg je rondleidingen door museums en andere bezienswaardigheden. Alle rondleidingen bieden de mogelijkheid om informatie te verlenen. Bijvoorbeeld, wanneer is de nachtwacht geschilderd. Alle informatie en bezienswaardigheden in een applicatie.
Verkrijgbaar in de google play app en apple store.

Apollo 15 moon landing VR
Hoe is de apollo 45 jaar geleden om de maan geland? Wat kon je daar allemaal verwachten? Zie nu met de apollo 15 moon landing app hoe dit allemaal is. Je ziet precies wat er op de maand is en en hoe de landing in zijn gang werd gezet. Ben jij een ruimtevaart gek of ben je benieuws wat er op de maan is dan is dit de applicatie voor jou. Verkrijgbaar in de google play app.

Een eigen VR app, neem contact met ons op

Contact