vr-bril-karton-bestellen

Koop een VR bril karton

Bij VR Solutions ben je op het juiste adres voor een goede kwaliteit VR bril van karton. Onze Cardboard Owl is een VR bril van karton die is geïnspireerd op de Google Cardboard 2.0. Onze virtual reality viewer is een leuk item voor diverse bedrijfsdoeleinden zoals evenementen of bijvoorbeeld als bedrijfsgeschenk. Onze VR bril van karton is betaalbaar, te gebruiken met elke smartphone van ieder formaat en is eenvoudig in elkaar te vouwen. Bij ons kun je een VR bril die eenvoudig te vouwen is: u zet uw eigen VR bril in een paar eenvoudig stappen in elkaar.

Eigen ontwerp VR bril

Onze Cardboard Owl is een van stevig karton VR bril en wordt geproduceerd in Nederland. Wij maken onze VR brillen van hoogwaardig karton, hierdoor ontstaan er geen scheuren tijdens het vouwen. Door het materiaal en de productie in Nederland, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en gaat de Cardboard Owl lang mee. Laat uw eigen ontwerp op de VR bril bedrukken in full colour. Ieder gewenste logo of eigen ontwerp is mogelijk: wij ondersteunen u graag bij het ontwerp ervan. De Cardboard Owl is bij ons al te bestellen vanaf 100 stuks, die wij gevouwen of ongevouwen voor u kunnen aanleveren.

Voordelen VR bril

De Cardboard Owl is duurzaam, gebruiksvriendelijk en bevat lenzen conform de specificaties van de Google Cardboard 2.0. De grotere lenzen bevorderen de virtual reality beleving aanzienlijk, waardoor je vrijwel geen last zal hebben van duizeligheid of misselijkheid bij onze VR bril van karton. Tevens ontwikkelen wij bijbehorende apps op maat voor de VR bril. Dit maakt dat onze Cardboard Owl de beste VR bril is. Al onze VR brillen:

  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen gesteld door Google
  • Zijn volledig full-colour en bedrukbaar met eigen design
  • Ondersteuning bij uw design
  • Zijn zowel opgevouwen in de verpakking als reeds in elkaar gevouwen en kant en klaar voor gebruik te leveren
  • Krijgt u binnen 10 werkdagen geleverd

Bestelling plaatsen

Wil je onze VR bril van karton kopen? De Cardboard Owl is al te bestellen vanaf 100 stuks. Indien je liever eerst wil kijken hoe onze VR bril eruit ziet, dan kun je een gratis sample aanvragen. Laat je NAW-gegevens achter, dan sturen wij het sample naar u toe. Vragen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug.

Contact Opnemen Bestellen