Google Cardboard 2.0 kwaliteitseisen

De Cardboard Owl voldoet aan alle kwaliteitseisen van Google’s Cardboard V2. Hij levert een superieure kijkervaring ten opzichte van de Cardboard 1.0.

Snel klaar voor gebruik

De Cardboard Owl bestaat uit één geheel en is na twee simpele handelingen klaar voor gebruik. De ervaring kan binnen tien seconden van start.

 

Beveiligd tegen schuiven en vallen

Dankzij de unieke uitstekende rand aan de zijkant is er geen risico dat de smartphone aan de zijkant uit de cardboard valt. Het elastiek houdt smartphone op de juist plek voor een optimale kijkervaring.

Geschikt voor alle smartphones

Geschikt voor alle smartphones, groot en klein. Kleinere smartphone (5 inch) worden door gebruik van een elastiek stevig op de plaats gehouden en schuiven niet.

Bij de allergrootste smartphones (zoals iPhone 6 plus) kan de beschermings-rand aan de zijkant uitgevouwen worden en past de smartphone perfect.

 

Smartphone bedienen & handsfree virtual reality

Aan de onderzijde van de cardboard zit een gat voor de duim. Hiermee kan de smartphones eenvoudig bedient te worden. Dit systeem werkt in tegenstelling tot andere methoden altijd.

De optionele hoofdband biedt de mogelijkheid handsfree virtual reality te beleven. Voor extra comfort en duurzaamheid kan er een beschermrand bij neus en ogen worden geplaatst.

Contact

Gratis sample, offerte of meer informatie?

+31 30 71 16 158
zakelijk@cardboardowl.nl


Sallo Zilver
Account Manager

 


Merijn van den Broek
Operations Manager

 


Merel Becht
Event Manager

 

 
Uil VR Solutions B.V.
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht, Netherlands
BTW NR: NL 8579.35252.B01
KVK NR: 69601283
Algemene voorwaarden